Garanciák

Biztonságos vásárlás

Mindenkivel előfordulhat, hogy nem azt kapja, egy online rendelés során mint amit elképzelt magának.
Szeretnék segíteni a megrendelőimnek a döntésben, hogy a Borbála Kerámia Áruházból történő vásárlás során,
az alábbi garanciák nyújtásával is  – teljes mértékig biztonságban vannak.

 

Törés Elleni Csomagolás Garanciája

Én sem szeretném, ha az általam online rendelt termék sérülten, törötten érkezne meg az otthonomba. Éppen ezért, és mert azért a kerámia az egy igen törékeny holmi, valamint az ügyfélbarát kiszolgálást maximálisan szem előtt tartva, az alábbi Törés Elleni Csomagolás Garanciáját adom, minden egyes kerámiámhoz.

A csomagolásom, rendkívül gondosan történik, az alábbi feltételekkel: az eredetet tanúsító – Borbála Kerámia- logóval ellátott címkét teszek rá, barna színű, újrafelhasznált alapanyagú papírdobozt használok (környezetkímélő), a termék buborékos fóliával van alaposan bevonva, a sérülések elkerülése érdekében, a dobozban maradó üres hézagokat csomagolópapírral, papírdoboz darabokkal, fóliával bélelem ki, a rázkódás elkerülése miatt, a papírdoboz átlátszó öntapadó rögzítő szalaggal kerül lezárásra, keresztben és hosszában többször is, a dobozon jól látható helyen  egyedi pecsétem, telephelyem kerül elhelyezésre, a dobozon jól látható helyen, Megrendelő neve, lakcíme kerül elhelyezésre, átlátszó öntapadó szalaggal védve. és így kerül átadásra a  Magyar Posta Zrt.-nek szállításra.

Ha ennek ellenére mégis törött a kerámia, amikor kibontod,

  • kérlek, fotózd le a kerámiát és a csomagolást is,
  • küld el nekem a fotókat, a panaszod leírásával együtt: üzenetben, vagy emailban,
  • írd meg, hogy melyik opciót választod az alábbiak közül

INGYEN KÉREK EGY ÚJABB UGYAN OLYAN KERÁMIÁT          vagy           VISSZAKÉREM AZ ÁRÁT

– és attól függően melyiket választottad, vagy készítek egy újabb kerámiát, vagy visszatérítem átutalás formájában az eredeti postaköltséggel együtt számított megrendelésed teljes összegét.

 

Egyedi Rendelés Pénz Visszafizetési Garanciája

Megrendelésed megtisztelő nekem, minden esetben, de különösen ha Egyedi Rendelést kaptam Tőled. Ezeknél az Egyedi Rendeléseknél a megbeszélésünk szerint, kifaggattalak, mit szeretnél, mekkorát, milyen formát, alakot, színeket, még le is rajzoltam Neked. Elképzelhető, hogy mindaz amit elolvastál a megrendelt termékről, vagy az összes rajz és megbeszélés ellenére is, azt gondolod majd, hogy az amit átvettél a postástól, nem igazán olyan, mint amit elképzeltél, vagy megbeszéltünk.

Ha nagyon nagy csalódást okoz a kerámiám külseje, formája, színe, mérete -és egyáltalán nem vagy megelégedve azzal amit kaptál, az Egyedi Rendelésed során, ebben az esetben –

  • a panaszod leírásával együtt keress meg üzenetben, vagy emailban,
  • írd le, hogy szeretnéd érvényesíteni az

EGYEDI RENDELÉS PÉNZ VISSZAFIZETÉSI GARANCIÁT

 – és szomorúan, de visszatérítem átutalás formájában az eredeti postaköltséggel együtt számított megrendelésed teljes összegét.