FIZETÉSI FELTÉTELEK

(hatályos 2018. december 3-tól)

Ha a Megrendelő megrendelést küld az Áruház oldalán, kerámia és/vagy porcelán termék vásárlására és Alkotó a megrendelést e-mailben visszaigazolja, adásvételi szerződés jön létre a Megrendelő és Alkotó között. (Ha a megrendelés megérkezését visszaigazoló e-mail a Megrendelőhöz 48 órán belül nem érkezik meg, akkor a Megrendelő mentesül az ajánlati kötöttség alól, nem köteles a megrendelt terméket megvenni, a szolgáltatást igénybe venni.)

A megrendelés kizárólag elektronikus úton lehetséges, Interneten keresztül a borbalakeramia.com webcímen. Telefonon, Messenger és egyéb üzenetekben, valamint postai levélben leadott rendeléseket nem áll Alkotó módjában elfogadni.

TERMÉKEK ÁRA, A VÁSÁRLÁS KÖLTSÉGEI

A kiválasztott termék(ek) mellett feltüntetett ár(ak) forintban értendők.

A Borbála Kerámia egyéni vállalkozás az ÁFA törvény szerint Kis adózó Vállalkozók Tételes Adója (KATA) alapján – alanyi adómentes adóalany, ezért az általa értékesített termékeket ÁFA nem terheli. A kiválasztott termék(ek) mellett feltüntetett ár(ak) nettó árak, az ÁFÁ-t nem tartalmazzák. A megrendelés során megküldött számlán feltüntetésre kerül az AAM (alanyi adómentes) meghatározás is.

A termékek árán kívül fizetési feltétel alapján szállítási díjat nem kell a Megrendelőnek fizetnie, ez ingyenes, a kerámia árába beépítésre került. A szállítási díjat és a csomagolási díjat nem kell külön Megrendelőnek megfizetnie.

Alkotó a postára adás határidejére vállal csak felelősséget. A postára adást követően a Magyar Posta Zrt. a saját üzletszabályzata szerinti határidőn belül szállítja ki a küldeményt, ezért Alkotó felelősséget nem vállal.

FIZETÉSI MÓDOK

ÁTUTALÁS, ELŐRE – UTALÁS

A megrendelés minden adatával (termék adatai, ára, szállítási költségek) díjbekérő elektronikus levelet küld Alkotó a Megrendelő részére, a megrendelés során megadott e-mail-címére, a megrendelést követő 48 órában.

A megrendelt kerámia és/vagy porcelán termékek árát és a szállítási költséget is Alkotó bankszámlájára az elektronikusan megküldött számlaadatok alapján fizetési feltételek alapján előre utalással kell megfizetni az alábbi bank számlaszámra:

Erste Bank Zrt: Székely Gergő –11600006-00000000-97953575 

POSTAI CSEKK

Ha Megrendelő nem rendelkezik az átutaláshoz szükséges elektronikus fizetési eszközökkel, úgy lehetősége van a számlaszámra a fizetési feltételek alapján postai csekken is befizetni a termék(ek) ellenértékét az alábbi bank számlaszámra:

Székely Borbála –11600006-00000000-97953575 

KÉSZPÉNZES FIZETÉS

Alkotó székhelyén történő személyes vásárlás, valamint szolgáltatás keretén belül a Bérégetés igénybevételekor van rá lehetőség.

A készpénz-fizetésről Alkotó – nyugta tömb, készpénzfizetési tömb alapján- kézi számlát állít ki, és bélyegzővel hitelesíti.

2018.11.25.

Frissítve: 2020. 10. 09.