GARANCIÁK

A Borbála Kerámia Áruházból
történő vásárlás során
az alábbi garanciák nyújtásával – teljes mértékig biztonságban van a vásárló

TÖRÉS ELLENI CSOMAGOLÁS GARANCIÁJA

Én sem szeretném, ha az általam online rendelt termék sérülten, törötten érkezne meg az otthonomba. Éppen ezért, és mert azért a kerámia az egy igen törékeny holmi, valamint az ügyfélbarát kiszolgálást maximálisan szem előtt tartva, a Borbála Kerámia agyagból álmodva biztonságos garanciái közül az első a Törés Elleni Csomagolás Garanciája, minden egyes kerámiámhoz.

Minden csomagolásom, rendkívül gondosan történik, az alábbi feltételekkel: az eredetet tanúsító – Borbála Kerámia- logóval ellátott címkét teszek rá, barna színű, újrafelhasznált alapanyagú papírdobozt használok (környezetkímélő), a termék fóliával van alaposan bevonva, a sérülések elkerülése érdekében, a dobozban maradó üres hézagokat csomagolópapírral, papírdoboz darabokkal, fóliával bélelem ki, a rázkódás elkerülése miatt, a papírdoboz átlátszó öntapadó rögzítő szalaggal kerül lezárásra, keresztben és hosszában többször is, a dobozon jól látható helyen egyedi pecsétem, telephelyem kerül elhelyezésre, a dobozon jól látható helyen, Megrendelő neve, lakcíme kerül elhelyezésre, átlátszó öntapadó szalaggal védve. és így kerül átadásra a Magyar Posta Zrt.-nek szállításra.

Ha ennek ellenére mégis törött a kerámia, amikor kibontod,

 • kérlek, fotózd le a kerámiát és a csomagolást is,

 • küldd el nekem a fotókat, a panaszod leírásával együtt: üzenetben, vagy e-mailben,

 • írd meg, hogy melyik opciót választod az alábbiak közül

INGYEN KÉREK EGY ÚJABB UGYAN OLYAN KERÁMIÁT vagy VISSZAKÉREM AZ ÁRÁT

– és attól függően melyiket választottad, vagy készítek egy újabb kerámiát, vagy visszatérítem átutalás formájában az eredeti posta költséggel együtt számított megrendelésed teljes összegét.

EGYEDI RENDELÉS PÉNZ VISSZAFIZETÉSI GARANCIÁJA

Megrendelésed megtisztelő nekem, minden esetben, de különösen ha Egyedi Rendelést kaptam Tőled. Ezeknél az Egyedi Rendeléseknél a megbeszélésünk szerint, kifaggattalak, mit szeretnél, mekkorát, milyen formát, alakot, színeket, még le is rajzoltam Neked. Elképzelhető, hogy mindaz amit elolvastál a megrendelt termékről, vagy az összes rajz és megbeszélés ellenére is, azt gondolod majd, hogy az amit átvettél a postástól, nem igazán olyan, mint amit elképzeltél, vagy megbeszéltünk. Borbála Kerámia agyagból álmodva biztonságos garanciái közül ez a garancia a legsúlyosabb.

Ha nagyon nagy csalódást okoz a kerámiám külsője, formája, színe, mérete -és egyáltalán nem vagy megelégedve azzal amit kaptál, az Egyedi Rendelésed során, ebben az esetben –

 • a panaszod részletes leírásával együtt keress meg üzenetben, vagy e-mailben,

 • küldd vissza nekem a nem tetsző terméket, saját költségeden,

   

amint a fentiek megtörténtek, visszatérítem átutalás formájában az eredeti posta költséggel együtt számított megrendelésed teljes összegét

ELKÉSZÜL 20 NAP ALATT SZOLGÁLTATÁS GARANCIÁJA

Megtetszett valami, ami az Áruházamban található, de nem elérhető késztermékként, (nincs készleten)? Semmi gond, rövid idő alatt kézhez kapod ezt, garanciában vállalom. A megrendelés után, ha már kifizeted, vállalom, hogy 20 munkanapon belül elkészítem, és az –

 • agyagozás (1 nap), megmutatom fotón is,

 • száradás (8-10 nap),

 • zsengélt égetés (2 nap),

 • festés (1 nap), megmutatom fotón is,

 • mázazás (1 nap),

 • színes / mázas / égetés (2 nap), megmutatom fotón is,

 • csomagolás igény szerint (1 nap), megmutatom fotón,

 • postára adás (1 nap), megmutatom fotón is.

– gyártási folyamatok után, a legkésőbb termék kifizetésének összeállítása 20-ik munkanapon postán feladom Részedre egy megrendelt kerámiádat, és küldési e-mailben az online számládat.

Porcelánfestésnél a tervezés, pausz papírra rajzolt sablon készítése, annak átmásolása a porcelán termékre, annak kontúrozása, végül maga a festés, alapozás, satírozás, festés, egy vagy több égetés – ennél jóval kevesebb idő alatt is elkészül, darabszámtól függően.

A 20 napos garancia az egyedi megrendelésekre nem vonatkozik.

És miért készítsünk minőségi jó munkákat, erről mutatok egy cikket Máté Balázstól, mit értünk pontosan egy garancia alatt? Címmel.

MŰHELYMUNKA „JÓ HANGULAT” PÉNZVISSZAFIZETÉSI GARANCIA

Amennyiben a műhelyfoglalkozáson nem érezted jól magadat, rossz hangulatúnak tartottad, nem volt sikerélményed sem, az elkészült alkotással teljesen elégedetlen vagy, garanciában visszatérítem a műhelymunkára befizetett teljes összegű díjat a részedre.

2019. 02.10. 

Frissítve: 2022.03.18., 2024.01.20.