Partnereim

 

Kedvenc Partnereim,

akikkel öröm együtt dolgozni!

Természetes, nagyon finom, nagyon egészséges és megfizethető!

Sipos Csillával gondoltunk egy merészet, és közös programba fogtunk. Egymás portékáit promotálva kapcsolatot találtunk a porcelán reggeliző/süteményes szettjeim, és az Ő finom teája között. Egyedi fejlesztésű teát kaptam, ami három nemes összetevőböl áll, bodzavirág – citromfű – levendula – és nagyon finom lett! A tea neve a sejtelmes Borcsilla Varázslat nevet kapta, utalva korábbi becenevemre és arra, amit a kézműves vállalkozásomban létrehozok és Csilla fantasztikus teájára. 

Gyógynővényes teakeverékek mindenféle gondra, bajra, termelői méz, virágpor, zöld dió ezt mind beszerezheted a KisCSILLAg teája weboldaláról, a teákat sorra kostóljuk mi is. 

kiscsillag teaja

f ccc
 
 

Ahol, MINDEN kapható!

Kerámiás szakmai berkekben, ez a bolt az etalon, a Budapest Kerámia. Személyesen vásárolhatunk, vagy online rendelhetünk tőlük, nincs olyan kérdés, amire ne tudnák a választ. A cég 1994-ben alakult, kerámiaipari alapanyagok, szerszámok, eszközök és gépek forgalmazása a fő tevékenységük, amihez maximális figyelem, kedvesség, és szakmai elkötelezettség párosul.

Életem első agyagtömbjét, szerszámait itt szereztem be, a kezdő agyagosokat segítő szakmai tanácsadással együtt, az első benyomás pozitív energiája pedig azóta is tart.  Sokat köszönhetek az ott dolgozók szakmai és emberi elhivatottságának.

       partnerek

 

 

Távkönyvelés

Könyvelő iroda Tatabányáról, akikkel online kapcsolatban vagyok, gyakran minden nap. Nincs olyan kérdés, amire ne tudna válaszolni Bak János, a Helyben-távban Kft. ügyvezetője. KATÁS vállalkozásoknak ideális társ, a cégalapításom (2018.december 3.) óta segítenek a Borbála Kerámiának eligazodni a vállalkozói lét útvesztőiben. Erősségük a távkönyvelés, a felhő alapú könyvelés alkalmazása a papírmentes dokumentumkezelő rendszer, és a személyes tanácsadás, közvetlen, kedves hangnemben, értő figyelemmel. Bátran ajánlom őket, nagyszerű csapat!
partnerek
 
 
 

A Porcelánfestő

Miben nagyszerű? Gyönyörű, és kedves tányérjai, bögréi vannak, igazi sikertermékek. Emberileg pedig felülmúlhatatlan. Canesi Ildikót, a Több mint hobbi csoporton keresztül ismertem meg, a története egyedülálló, a kínálata, szakmai munkája pedig utánozhatatlan. Célcsoportja nemcsak az óvodás korú gyerekek, hanem mindenki, aki szereti a szépet az asztalán látni. Sokat fejlődtem általa, porcelánfestésben is, vállalkozóként is. Wolf Gábor (Marketing Commando) szavaival élve:

„Ne konkurensnek hívd.  Hívd példaképnek.”
 

partnerek

 

 

A DAL SZERZŐ

Igen, csupa NAGY betűvel. Kedvenc Partnereim, akikkel öröm a közös munka, Őrá maximálisan igaz megállapítás. Kisebbik fiam, Gergő remek dallamokat, ritmusokat farag egy mobil app segítségével. Kreatív és elmélyült figyelmet kíván, órákra képes belemerülni, újra írni, átvariálni. Mára már 24 dal található a GregorG6 Music nevű You Tube csatornáján, van közte ilyen is, olyan is, természetesen inkább „mai” zenékkel foglalkozik. Fogékony, érdeklődő, minden adottsága megvan ahhoz, hogy amit csinál, az jó legyen. A zenei sokféleség megismeréséről mi, szülők alkalmanként  – egy-egy jó hangulatú este, örömmel gondoskodunk a számára.  A saját, kerámiás videóimhoz egyre többször felhasználom a ritmusait, dallamait, mert valahogy, jól passzolnak hozzám.

partnereim

 
 

Az Agyagbolt

Ahol nagyon jó vásárolni! Weboldaluk igazi kincsesbánya, jellemzően ki kell vennem a „kosárból” a megrendeléseim felét, mert mindig elcsábulok a kínálat láttán.  Gyorsan, pontosan szállítanak, az INTERKERÁM, 1990-ben alakult társaság, ahol a közel 20 munkatárs a porcelán-, kerámia-, és burkolóipari felhasználók valamint kályhacsempe gyártók mellett nagy figyelmet fordít a műszaki kerámia készítőkre, a kézművesekre, a kisiparosokra, a művészekre és az iskolákra is. Kezdőknek is bátran ajánlom!

partnerek

  

Ez is érdekelhet: Borbála Kerámia Facebook oldala