Vásárlói vélemények

Kedvenc visszajelzéseim,

Ti mondtátok!

Egyre több a Borbála Kerámia agyagból álmodott termékek vásárlói visszajelzések száma,

amit szívesen megosztok mindenkivel, aki érdeklődik a tevékenységem iránt.

Még senki nem figyelt ennyire arra, hogy konkrétan mit akarok. És még senki nem igyekezett ennyire, hogy a kívánságaimnak meg is feleljen! Még így virtuálisan is egyértelműen átjön, milyen lelkesedéssel és alázattal dolgozik, mennyi szeretet és odafigyelés van a kerámiáiban. Számomra tökéleteset alkotott, egyedi, csodaszép és varázslatos. 💗.

Ferenczi-Oszkó Ágnes

A fecskefészkek, amiket rendeltem, nagyon hamar megérkeztek. Csodaszépen, gondosan csomagolva küldte Borbála a termékeket, és egy kézzel írt levelet is kaptam mellé, ami különösen személyessé tette a rendelést. Látszik a munkáján – a terméktől a csomagoláson át a levélig – , hogy szívvel-lélekkel csinálja, amit csinál. Hálás vagyok, hogy megismerhettem, egy igazán kedves, ügyes, gondos ember Borbála. Az áruházát csak ajánlani tudom másnak is! 

Magyar Katalin

fecske

Kaizler Ágnes  ajánlja: Borbála Kerámia.
Egyedi, egyszeri és megismételhetetlen minden munkája Borbálának. Nagyon kedves, elragadó személyiség a Művésznő, és minden kívánságomat teljesítette.
ági
Kaizler Ágnes

Köszönöm szépen a gyors intézkedést, a csomagot megkaptam. Nagyon örülök, hogy ilyen gyorsan teljesítette a megrendelésemet. A kicsomagolás betartott egy ideig – alapos munka volt – de annál nagyobb örömmel csodáltam a szép kerámiákat és olvastam a mellékelt kedves levelét. Szeretettel üdvözlöm és további munkáihoz sok sikert kívánok!
Fülöpné Róza
Margarétás falikép

Hát ez tündéri!! Nagyon szépen köszönöm, hogy megcsináltad! Nagyon fog örülni neki az ismerősöm az biztos! Átadtam neki, hatalmas sikere volt a malacnak, nagyon örült neki! Mikor meglátta nagyon nevetett, úgyhogy teli találat volt!

Nagyné Tóth Tímea

Malac

Szóval minden szuper volt, már hetek óta amikor vásárolni mentünk mondta a Drágám, hogy szüksége lenne egy ékszer tartóra, nézegettünk is több félét – de végül nem vettük meg soha mert ez sem olyan az sem olyan.

Így érkeztünk el a szülinapjáig amikor is megláttam már nem is emlékszem melyik posztodat és hát nem is volt kérdés. rád írtam te szerintem kb 5 percen belül válaszoltál meg is volt az adás vétel gyorsan egyszerűen internetes utalással másnap reggel 8 ra meg is érkezett a csomag.

Már csak valahogy a meglepetést kellett előkészíteni. A Barátnőmmel megbeszéltük hogy a szülinapján elmegyünk vacsorázni. Így el is dugtam az ajándékot a ruhás szekrényben arra a polcra ahova tudom hogy csak akkor nyúl amikor alkalmi ruhához keres magának kiegészítőket. És minden úgy is lett ahogy azt vártam. A szülinapi esti vacsoráig nem is tudta hogy mi is van még a szekrényben. Majd az estéhez készülődés közben megtalálta a szívecskékkel kirakott kis tálat. Örült neki, picit meg is hatódott, hogy ennyit szervezkedtem a szülinapjára.

Kádár Zoltán
Szerelem szivek kerek

Amit én tudok írni, mint ajándékozó, hogy az alatt a pár nap alatt, amíg itt voltak nálam a Borbála Kerámia Őszapó manók becsomagolva a dobozban, többször is elővettem őket, megnézegetni! Annyira szépek voltak, és valamiféle nyugalmat árasztottak.

Kajtár Tamásné Judit

Őszapó

 

Kedves kis ajándék az Őszapó, melyet karácsonyra kaptam.  Szeretem a kézműves dolgokat, épp ezért örültem neki nagyon. Láttam más alkotásokat is Boritól mind egyedi és különleges.

Tóth Katalin

őszapó

 

A baglyos kerámia eredetileg egy esküvőre volt megrendelés, de teljesen más lett a sorsa. A manó pedig nagyon megtetszett, ezért csak úgy magamnak kértem Boritól. Imádom a műveit, egészen egyedi és sajátos a stílusa pont passzol az ízlésemhez.

Szűcs Éva

baglyos kép

 

Hát jól becsomagoltad! Késsel, ollóval, kézzel, lábbal, de a végén kibontottam. Úgy nézem, minden egyben van, nem tört el semmi, legalábbis nem csörög. Olyan szépen becsomagoltad karácsonyi papírba, hogy nem engedek a kíváncsiságomnak, még várok karácsonyig. Nagy nehezen kipelenkáztam a cicókat is. Már nagyon ki akartak jönni és megnézni, hogy hova kerültek. Sokkal szebb a színük, mint a képeken. Nem tudtam megállni és kibontottam a meglepetést is. Akkor vettem észre, hogy alul is van neki és a cicáknak is egy kis nylon. Nagyon alaposan becsomagoltad ezeket is. Egyelőre elrejtem, mielőtt meglátnák a gyerekeim, nehogy kiderüljön idő előtt.  A cicák itt ülnek előttem, bámulnak rám. A kékes fülű, a piros sálas nagyon huncutul néz!

Balogh Terézia

cicák

 

 

Tegnap sikerült elmennem az angyalkákért, itthon vannak. Nagyon szépek, kedvesek lettek, jövő héten megpróbáljuk átadni őket. Köszönöm a meglepi ajándékokat is, nagyon kedves Tőled, jelentkezem majd, ha átadtuk őket, bár szívesen megtartanám mindegyiket.

Melinda Tóth dr.

Egyedi Angyalkák

 

Köszönöm szépen a csomagot, sértetlenül megérkezett. A szappantartó még nem került a helyére, mert a tiszteletére ki kell takarítani a fürdőszobát. A Vidám Szélcsengőt azonban már rögtön ki tettem, éppen fúj a szél, így szép hangját is hallatja. Köszönöm szépen még egyszer!

Szlovik  Zsuzsi

vidám szélcsengő csillingelő hangú

 

Kedves Borbála, köszönöm, megkaptam a kerámiát, nagyon tetszik.  A barátnőm adja ajándékba a tánctanárnak, aki felkészítette őket az esküvőre, biztosan nagy örömet szerez majd vele! Köszönöm segítőkész hozzáállásodat is, minden jót kívánok, üdvözlettel,

Krizsán Ibolya

 

                           

Megkaptam a kerámiákat, gyönyörűek! Köszönöm! Nem bírtam kivárni, odaadtam a lányoknak. Nagyon örültek. Meséltem páromnak, hogy sajnos abba akarod ezeket a figurális kerámiákat hagyni, ő is azt mondta, hogy nagyon kár lenne, mert egyediek és különlegesek.

Mezei Gábor

 

Ez is érdekelhet: Facebook oldalam, Alkalmas vagy keramikusnak?