Borbála Kerámia - Sajtófigyelő

Örülök, hogy erről is beszámolhatok,

ma már van sajtó visszhangja és média megjelenése a Borbála Kerámiának,  

hisz egy magyar kézműves vállalkozásnak nagy szüksége van ezekre.

A legfrissebb felvétel ismételten a Gyöngyösi Városi Televízió NÉZŐTÉR című magazin műsorához készült, 2022 februárjában.  Most kifejezetten a porcelánfestés volt a fókuszban, ahogyan a riporter önállóan kifesti a számára előkészített porcelán tányért. Ismerd meg a gondolataimat a porcelánfestés nagyszerűségéről.  Nézőtér 2022.02.27.

 

Ez a felvétel a Gyöngyösi Városi Televízió NÉZŐTÉR című magazin műsorához készült, 2021. április 17-én.  Személyesen a kerámia műhelyemben kerestek fel, a riport nálam készült. Bemutatom a fecskefészek készítést, a kemence ki-és bepakolását, mesélek a porcelánfestésről, ami szerelem másodszorra is, és sok termékem látható a felvételen.  A velem készült riport a felvételen 14:30 perctől látható. Nézőtér 2021.04.19.

 

2020 nyarán kaptam lehetőséget a Különvélemény csak pozitívan blog oldaltól, előre megbeszélt kérdésekre adott válaszaimmal a sokféle témakört bemutató, érdekes, színes oldalán való megjelenésre. A blogírót Magdit van szerencsém személyesen is ismerni, az értékrendje nagyon közel áll az én világomhoz. Jól körbejárta a vállalkozásom keletkezésének körülményeit, és kitért számos nagyon fontos, aktuális kérdésre is mint például a klíma változás égető szükséglete. Olvassátok szeretettel, ez az első Borbála Kerámia média megjelenése: Interjú Székely Borbálával

   

Képzelt riport, velem, a vállalkozásomról, a sikerekről és a nehézségekről. Saját magamnak tettem fel kérdéseket, amiket teljesen őszintén és nyíltan meg is válaszoltam. Egyfajta számadás, saját magamnak és a külvilág felé is, álmok, ábrándok, valóság. Különleges a maga nemében, mert a problémákról senki sem beszél szívesen. A Képzelt riport blogcikk lett, amit a weboldalamon publikáltam, itt olvashatod el: Képzelt riport

 

2020 augusztusában jelentkeztem életem első kültéri vásárára, számomra ez egy remek alkalom volt a vásárlóközönség előtti közvetlen bemutatkozásra. Az izgalmakat csak tetézte, hogy Az Egri AnyuPiac kézműves vásár kapcsán meghívtak az Egri Televízió – A Mi történetünk című magazinműsorába szerepelni, bemutatkozni. A felvétel több órát vett igénybe, nagyon precízen, kiszámíthatóan zajlott, érdekes volt látni a műsor születését, egy tévéfelvétel kulisszatitkait megismerni. A végleges felvételt két részletben lehet megtekinteni, de készítettem róla egy saját, extra rövid verziót is, csak az engem ábrázoló percekből, a többi egyébként igen érdekes interjú kihagyásával.

1. rész: http://www.tveger.hu/2020/08/19/a-mi-tortenetunk-1-resz-2020-08-19/

2. rész: http://www.tveger.hu/2020/08/19/a-mi-tortenetunk-2-resz-2020-08-19/

3. rövid, 16 perces verzió: https://www.facebook.com/borbalakeramia/videos/305302320895127/