Kerámiafestő műhelymunka

fess KERÁMIÁT!

A kerámiafestő műhelymunka során 1-2 darab előre elkészített – egyszer már kiégetett – többféle formájú  lapos kerámia faliképre, valamint csészére, bögrére tudsz festeni.

A foglalkozásokat 10 éves kortól ajánlom, előképzettség, gyakorlat nem szükséges hozzá.

3 órás intenzív kikapcsolódás, a nagyváros zajától messze, kellemes vidéki környezetben.

A részvételi díj tartalmazza a felhasznált nyers agyagok, (1-2 darab zsengélt kerámia, kerámia festékek, máz), szerszámok, eszközök használatát, kemencerakást, az égetést, az elkészült végterméket, a csomagolás költségeit. Postázás esetén plusz szállítási díjat kell fizetni.

CSAK EGY ALKALOMMAL KELL ELJÖNNÖD!

Minden itt készülő tárgyat ki kell majd égetni a kerámia égetőkemencében, emiatt nem tudod azonnal haza vinni.  Égetés után a megadott címedre postázom őket, a foglalkozás után pár napon belül megkapod.

8 000Ft

Leírás

Kerámiafestő műhelymunka

Általam készített zsengélt kerámiákat fogunk megfesteni, tányér méretű lapos faliképeket, csészéket, bögréket amelyek egy égetésen már túlestek korábban.

Ekkor az agyagtermék sokkal stabilabb, bátrabban kézbe fogható, könnyebben kezelhető.

A kerámiafestő műhelymunka alatt a dekoráláson lesz a hangsúly, kerámiafestékkel fogsz dolgozni, saját fantáziád szerint díszíthetsz, és alkalmad lesz önállóan mázazni is festés után, amennyiben ezt is szeretnéd kipróbálni.

Sok rajzminta, és sablon áll a rendelkezésedre, amit a kerámiára átrajzolsz, és gyönyörűre égő színtestekkel fested meg.

Nézz körül itt is: Borbála Kerámia YouTube csatornája, ez is érdekelhet: Kézzel festett porcelánok