Kerámia Fecskefészek

3 300Ft

ADJ NEKIK OTTHONT!

Az eresz alá költöző molnár- és füsti fecskék költése műfészkekkel segíthető.

A termék a megrendelést követően (és a kifizetése után)  kb: 10-12 napra kerül postázásra!

Vásárlás előtt érdemes ezt is elolvasnod: Hogyan vásárolj fecskefészket?

A Borbála Kerámia ajánlásával készült mű kerámia fészek könnyen felhelyezhető és leszedhető, tisztítható, könnyű és a Magyar Madártani Intézet által ajánlott méretben készül.

Mielőtt a helyére rögzítenénk a műfészkeket, tavaszi kihelyezéskor érdemes ezek aljába száraz füvet tenni, ezzel is megkönnyítve a beköltöző madarak dolgát.

A kerámia mű fészek nagy számú kihelyezés esetén (10-30 db) a fecskék akkor is nagyobb valószínűséggel költöznek beléjük, ha a közelben nincs lakott istálló.

A kerámia mű fészek, alkalmazásával hozzájárulhatunk ahhoz, hogy évről-évre minél több fióka repülhessen ki a fészkekből is.

Ajánlott, sárgyűjtő helyet is kialakítani, és papírdobozt, vagy nagyobb fa deszkát a fészek alá helyezve, (fecskepelenka) megelőzhető a piszkítás.

Mérete: belső hosszúsága: 13-14 cm, belső szélessége: 8-9 cm, belső mélysége: 8-9 cm, bejárat hossza: 4,5-5 cm, fészek belső űrmérete: 0,5 liter

Súlya: 400-500 gr,

Alapanyagai a vörösre égő kishajmási agyag, amely az egészségre teljesen ártalmatlan ólom mentes alapanyag, a készítés során 1 x került égetésre 960°C-fokon. A termék törékeny!

Ajánlom mellé a Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület oldalát.

Elfogyott

Cikkszám: 2953 Kategória: Címke:

Leírás

 

  

Tudtad? Nálam most sem kell a csomagküldésért külön fizetned!