Borbála Kerámia letölthető termékek

 

“Az infotermék nem lexikon és nem tudományos összefoglaló mű. 
Az infotermékek célja, hogy megtanítsanak, gyakorlati tudást, „hogyan csináld meg” útmutatót adjanak különféle területeken. ” 
Vida Ágnes – gazdagmami.hu

Alkalmas vagy keramikusnak? Most megtudod! Készítettem egy szórakoztató tesztet, amelyben tíz nem túl komoly – kérdés megválaszolása után elolvashatod az értékelésedet is, rögtön kiderül, hogy alkalmas vagy-e keramikusnak. Egy vidám tanulmány, amelyből megtudod mennyire áll közel hozzád ez a szakma, az egyik legfrissebb a Borbála Kerámia letölthető termékek között.  

Mire érdemes odafigyelni fecskefészek vásárlásakor? Hasznos eBook, döntést elősegítő gyakorlati tanácsok bizonytalanoknak. Vajon szeretik-e a fecskék? A lakótelepen lakók mit tehetnek? Mennyit érdemes telepíteni belőle? Felszerelése után, mi a teendő? Mit tegyünk, ha nem fecske költözött bele?

MILYEN A JÓ SZÉLCSENGŐ?    HOGYAN VÁLASSZUNK?    MIÉRT JÓ, HA VAN? Ha szeretnél útmutatót kapni , arról, hogy mit tanít Neked a Feng Shui, és miért érdemes Szélcsengőt függesztened mindenhova, ha szeretnéd pozitív energiával feltölteni otthonodat, és munkahelyedet, ha arra vágysz, hogy mindent tudj a Szélcsengőkről, ez a tanulmány neked segít!  Ajánlom mások véleményét elolvasni: Vásárlói visszajelzések

 

Tudtad? Nálam most sem kell a csomagküldésért külön fizetned!