Letölthető termékek

„Az infotermék nem lexikon és nem tudományos összefoglaló mű. Az infotermékek célja, hogy megtanítsanak, gyakorlati tudást, „hogyan csináld meg” útmutatót adjanak különféle területeken. ”  Vida Ágnes – gazdagmami.hu

 

 

HOGYAN VÁSÁROLJ FECSKEFÉSZKET? 

Hasznos eBook, döntést elősegítő gyakorlati tanácsok bizonytalanoknak, mire érdemes odafigyelni a fecskefészek vásárlásakor. Vajon szeretik a fecskék? A lakótelepen lakók mit tehetnek? Mennyit érdemes telepíteni belőle? Felszerelése után, mi a teendő? Mit tegyünk, ha nem fecske költözött bele? A leggyakrabban előforduló vásárlói kérdésekre válaszolok.

MILYEN A JÓ SZÉLCSENGŐ?    HOGYAN VÁLASSZUNK?  MIÉRT JÓ, HA VAN? 

Ha szeretnél útmutatót kapni , arról, hogy mit tanít Neked a Feng Shui, és miért érdemes Szélcsengőt függesztened mindenhova, ha szeretnéd pozitív energiával feltölteni otthonodat, és munkahelyedet, ha arra vágysz, hogy mindent tudj a Szélcsengőkről, ez a tanulmány neked segít!  

SZÓRAKOZTATÓ, INGYENES TESZT!

Alkalmas vagy keramikusnak? Most megtudod! Készítettem egy szórakoztató tesztet, amelyben tíz – nem túl komoly – kérdés megválaszolása után elolvashatod az értékelésedet is, rögtön kiderül, hogy alkalmas vagy-e keramikusnak. Egy vidám tanulmány, amelyből megtudod mennyire áll közel hozzád ez a szakma.

Ajánlom a fentiekhez mások vevőélményét, vásárlói véleményét elolvasni: Vásárlói visszajelzések, én büszke vagyok rájuk.